Esileht > Uncategorized > Miks ma nii harva kirjutan

Miks ma nii harva kirjutan

Viimasest peaaegu sisulisest postitusest on möödas peaaegu kuu aega. Kahjuks ei anna selle tõsiasja nentimine mulle mingit uut sisu juurde, nii et ma ei tea, millest ma praegu kirjutama hakkan.

Jõuludest saadik olen tegelenud vigastusega vasakus kannas, mille kohta ma pole veel osanud otsustada, kas tegemist on plantaarfastsiidiga või mingit sorti närvi… ma ei tea, pitsumisega vms. Või on hoopis achillese tendinopaatia. Esimese ja kolmanda kahjuks räägib asjaolu, et mõlemad on üldiselt ülekoormusvigastused, aga mul pole mingit koormust ollagi, ma veedan oma elu istudes a)kontorilaua taga, b)autos, c) diivanil. Teise variandi vastu räägib aga see asjaolu, et see ei TUNDU nagu närviprobleem. Ei, muidugi ma pole arsti juurde läinud, nalja teete vä.

Eelmise aasta veebruaris pekki läinud parem põlv on endiselt sealsamuses, aga selle probleemiga ma korra käisin füsioterapeudi juures ja sain teada, et kuna mu selgroog on a)külgsuunas kõver ja b)rotatsioonis kõver ja sellest johtuvalt on mu parem jalg pikem kui vasak, siis oleks imelik ka, kui mu parem põlv pekkis EI oleks.

Ja mu selg, see selg, mille kohta mitmed meditsiinitöötajad on küsinud, et skolioos noh, valutab ka vä, on siis lõpuks tõesti selle pika küsimise peale ka valutama hakanud. Thanks, I hate it.

Ülalolevat kolme punkti arvestades pole ime, et ma olen juba kuid permanentselt halvas tujus ja mossitan kodus jaapani metalit kuulates.

Jah, muidugi ma käin endiselt neli korda nädalas trennis, aga see on selline miinide vahel laveerimine, et ma ei taha sellest isegi rääkida. Lisaks on jaanuari algus ja isegi hommikul kell pool kuus on jõusaalis tavapärasest rohkem inimesi. See õnneks on tavaliselt mööduv nähtus.

k.

Rubriigid:Uncategorized
  1. jaanuar 16, 2023, 5:05 p.l.

    Ma olen nyyd see halb inimene, kes soovitab maiustused ära unustada. Kuna mul on palju põmst spordi- ja töötraumakesi ja mõned muud liigeskonna valutavad asjandused, siis vähemalt mul on tuvastatavas seoses nt sokulaadi vm suhkrut sisaldava kauba söömine ja äratuntavalt teravamad igast valud. Olen mitme plogi kommentaariumides sellest jauranud, ka sellest et gluteeniga toitudest loobumine tegi mitu autoimmuunhaigust palju kergemaks kanda, nii et julgen soovitada.

    • jaanuar 17, 2023, 10:19 e.l.

      Mitte et ma otseselt ei oleks sinuga nõus, aga ma ei tea, kas ma tahan elada sellist elu, kus mitte ühtegi naudingut enam ei ole.

      • jaanuar 17, 2023, 2:54 p.l.

        Pärast kleepvalgust loobumist ma EI TAHA magusat. Õigemini, maitsete tundmine on muutunud. Suhkruga asjad on teravad ja vastikud, aga liha ja mitmed muud ained on omamoodi magusad ja see on nii põnev. Ma saan selle magusamõnu teistest asjadest, aga olemas se on.

        • jaanuar 17, 2023, 5:02 p.l.

          Jaa, seda nad räägivad kõik, aga ma siiski ei riski. Ma olen jaanuari algusest end tugevalt tagasi hoidnud kõikvõimaliku õgimise alal ja tänaseks on mul tekkinud tugev tung taas suitsetama hakata. Sõltuvusaldis isiksus.

          • jaanuar 17, 2023, 8:54 p.l.

            Mul on ka omad sõltuvused ja söödavate-joodavate ainete oma oleneb fyysilise koormuse hulgast. Praegu on see väiksem, aga kevadepoole asjad muutuvad ja siis.

  2. jaanuar 17, 2023, 1:42 e.l.

    Mul oli see planaar-, läks üle ja tagasi ei ole tulnud, aastaid on möödas. Ilmselt ülekoormusest. Nii et kui see on see, siis on lootust, et saab korda.

    • jaanuar 17, 2023, 10:18 e.l.

      No ma ei tea, misasi see on, pole sellist sümptomaatikat, mis mul on, suutnud veel kuskilt välja guugeldada 😀 Aga tundub, et läheb paremuse poole, olgu see siis mis iganes tahes.

  1. No trackbacks yet.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: