Esileht > Uncategorized > Kevadised muusikalood

Kevadised muusikalood

Teeme nüüd nii, et rohkem sel kevadel lund maha ei tule, mul on sellest külmetamisest kohutavalt kõrini. Pärnus küll eriti palju lund ei olnud, aga aprilli lõpus ei ole üldse mingit lund vaja.

Meil tööl on ka jube külm. Küte keerati majast vist juba aprilli alguses välja, aga õues on siuke… kaks kraadi sooja.

Kõigest sellest külmast hoolimata läksin eile õhtul linna Veteranirockile. Rahvast oli üllatavalt palju – oleks ilus ilm olnud, poleks publik vist ära mahtunudki. Vaatasime veits ainult HND-d, mis oli üllatavalt hea bänd. Kuulasin täna hommikul trennis ära nende eelmise aasta albumi, olin jätkuvalt positiivselt üllatunud ja kuulasin mõne vanema albumi ka. Meelise kitarrisound on nende üldisele kõlapildile toredasti värve juurde andnud ja just selliseid värve, mis mulle meeldivad. Ja seda on ennegi juhtunud, et kui ma muidu bändist suuremat ei arva, siis pärast laivis nägemist hakkab kohe meeldima. 😀

Goresoerdil tuli täna välja uue veel ilmumata albumi pealt esimene videolugu ja ma olen sellest ka jätkuvalt väga impressed. Põhimõtteliselt ma ei usu enam, et Erki-Siim üldse mingi päris inimene on. Ma arvan, et ta on trummimasin. Ma ei tea trummide mängimisest mitte midagi (kitarrimängimist on elus tehtud isegi, selle pilli tööpõhimõtet ma tean, trumme olen ainult pealt näinud), ja isegi mina saan aru, et see pole normaalne.

Madu videos on ka tore, teda tahaks ka laivis näha. Kuigi ma kardan, et bändi vist on lihtsam näha.

k.

Rubriigid:Uncategorized
  1. aprill 25, 2024, 3:11 p.l.

    see on ka eesti muusika, aga Sinu nimetatud bändid vähemalt kõlbavad teatud kogustes kuulata.

    saladuskatte all ytlen, et trummi põhiasjad õpib selgeks paarikymne minutiga absoluutselt igayks, aga paari kuuga saavutab juba mustrid ja teatud osavuse. Meil ka trumm majas ja Sinu mainitud meest oleks laivis päris huvitav vaadata. See ON maagia ja mystika.

  1. No trackbacks yet.

Lisa kommentaar